Roos Voetreflex -
     
   Baby's 
      en
   Peuters

    Je wilt graag intens genieten van je baby of peuter en een blije en gezonde baby hoort daarbij. Maar soms, om wat voor reden dan ook, is dat niet het geval. Bijvoorbeeld omdat je kindje veel huilt, slecht slaapt of krampjes heeft.
   

Waarom baby voetreflexologie?

    Baby's kunnen al veel stress en ongemak hebben ervaren in hun korte leven. Denk aan een vroeggeboorte, couveuse verblijf of een zware bevalling. Huilbaby's hebben vaak een bevalling doorstaan met veel druk op het hoofdje en de hals. Hierdoor, maar ook door andere oorzaken kunnen klachten ontstaan.
    Voetreflexologie geeft je baby of peuter rust, ontspanning,  een goede band met de ouder, helpt klachten te verminderen en zorgt voor aarding en daarmee letterlijk voor het stevig op beide voeten kunnen gaan staan.


Verlichting bij klachten
    
     Reflexologie kan worden ingezet bij het verlichten van diverse klachten.
    Je kunt denken aan bijvoorbeeld veel huilen, onrust, slecht in- en doorslapen, darmkrampjes, obstipatie, harde ontlasting, winderigheid, veel melk opgeven (reflux), oorpijn, astma, huidproblemen, neusverkoudheid, adhd of problemen met de weerstand in het algemeen.


Behandeling

    Omdat baby's en peuters nog erg gevoelig zijn, reageren ze vaak goed en snel op een behandeling. 
    Een behandeling kan van 5 á 10 minuutjes tot 25 minuten duren, afhankelijk van de leeftijd en de klacht.

    Soms zijn baby's gevoelig voor de emoties van de ouders die bijvoorbeeld uitgeput zijn door de slapeloze nachten. Dan kan het goed zijn om ook de ouder een ontspannen behandeling te geven. Dit kan ook door middel van het op schoot nemen van de baby waarbij de ouder de behandeling ontvangt. Omdat de ouder zich zo ontspant zal de baby ook tot rust komen.Je dient Flash geïnstalleerd te hebben om deze pagina te bekijken.

     Als je wilt kun je thuis zelf aan de slag met een paar eenvoudige babyreflex technieken. De techniek kan overal worden toegepast, zowel thuis als onderweg, bijv. in de supermarkt of in het restaurant. Kijk voor meer informatie onder het kopje cursus babyreflex in het hoofdmenu.

   
    
   
    

                                                          
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint