Roos Voetreflex -

      
        Cursus
Babyreflexologie
    voor ouders
In deze cursus leer je eenvoudige reflexologie technieken te gebruiken op de voetjes van je eigen baby en/of kunststof voetjes.

Babyreflexologie is een zachte stijl van reflexologie die wordt toegepast op baby’s van 4 weken tot peuters van 3 jaar. De technieken gaan een leven lang mee en zijn een handig hulpmiddel om je baby te kalmeren, krampjes te verlichten en een gezond slaappatroon te bevorderen.

Deze verzachtende vorm van massage met behulp van de vingertoppen en druk van de duim, is speciaal ontwikkeld voor ouders aan hun baby’s en peuters op hun voeten te geven. Ouders kunnen de behandeling aan de behoeften van hun eigen kind aanpassen.

Stel je voor; een rustgevende behandeling die slechts een 5 à 10 minuutjes hoeft te duren, die overal kan worden toegepast, thuis en onderweg.

De cursus bestaat uit drie onderdelen en is opgedeeld in drie lessen van een uur. Elke week wordt een onderdeel behandeld.

les 1     Voeding en spijsvertering (bijvoorbeeld krampjes, reflux)
les 2     Slapen en geborgenheid (werkt kalmerend)
les 3     Algemeen welzijn (neus, keel, kinderziektes etc.)

De cursus is vooral praktisch, er is geen ervaring voor nodig en
kan individueel of in een groepje worden gevolgd.

Heb je een eigen groepje? Ben je geen ouder maar heb je wel interesse? Ben je nog niet bevallen maar wil je al wel graag de cursus volgen of werk je met baby's en zou je graag de cursus willen volgen. Laat het even weten. 

Voor kosten en locatie zie Tarieven in het hoofdmenu
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint