Roos Voetreflex -Voor wie is voetreflexologie
 
    Voetreflexologie is geschikt voor mensen van jong tot oud en van ziek tot gezond.


Baby's en jonge kinderen

    Voetreflexologie bij baby's en jonge kinderen gaat vaak goed samen om onrust en typische kinderkwaaltjes te verhelpen. Ze reageren vaak goed op een behandeling. Dit komt mede omdat ze nog erg sensitief zijn en geen diepliggende blokkades hebben opgebouwd. 
    Voor meer informatie kun je kijken onder het kopje baby's en jonge kinderen in het hoofdmenu.


Vrouwen en zwangerschap 

    Voetreflexologie en zwangerschap gaan goed samen. Het helpt de hormoonhuishouding in balans te brengen. Blokkades nemen af en typische zwangerschapsklachten worden deels of helemaal opgeheven. Ook geeft het een intens contact met je kindje. Daarnaast kunnen de weeën worden opgewekt bij een overtijdbehandeling en is er een kans dat het kindje draait wanneer het in een stuit- of dwarsligging ligt.
    Meer informatie hierover kun je vinden onder het kopje zwangerschap in het hoofdmenu. 


Pubers 

    Voetreflexologie bij pubers zorgt voor meer lichamelijke en psychische weerstand. Het helpt de hormoonhuishouding in balans te brengen maar het helpt ze ook beter in hun vel te komen zitten bij onder andere stress van school, veranderingen in het gezin, druk van social media etc.


Volwassenen

    Volwassenen kunnen klachten hebben van allerlei aard.
Stress op het werk of in het gezin, klachten met betrekking tot de gezondheid, burn-out, financiële problemen.
    Als klachten te lang aanhouden kan dit ziekte tot gevolg hebben. Een voetreflexbehandeling geeft ontspanning en vermindert of heft blokkades op waardoor lichamelijk en geestelijk welzijn ontstaat.


Ouderen    
 
    Ouderen hebben vaak te maken met eenzaamheid, angst, verlies en rouw. Voetreflexologie zorgt voor vermindering van de aanmaak van het stresshormoon waardoor angstgevoelens afnemen. Door toename van de aanmaak van het gelukshormoon zorgt voetreflex voor een gevoel van welzijn en geluk. Hierdoor levert
voetreflex een bijdrage aan het welzijn van ouderen. 
    Daarnaast kampen ouderen vaak met gezondheids-problemen. Voetreflex kan zorgen voor een betere doorbloeding, een sterker immuunsysteem, betere spijsvertering en sneller herstel na een operatie of val.
 
       
Sporters
       
    Ook voor sporters kan voetreflexologie een positieve bijdrage leveren. Het verhelpt of voorkomt blessures. Melkzuren, die leiden tot pijnlijke spieren, worden sneller verwijderd uit het lichaam waardoor spierherstel kan plaats vinden. Ook wordt vermoeidheid en pijn verlicht waardoor de bloedcirculatie zich verbeterd en zuurstof en voedingsstoffen beter kunnen worden opgenomen in het lichaam.
   
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint